Termeni și condiții

Termeni generali

Paper York este denumirea comerciala a SC ZSD MEDIA IMAGE SRL, persoana juridică cu sediul in București, Bul Iuliu Maniu 11A, sector 6, înregistrata la Registrul Comertului sub numărul nr. J40/7248/2008, având CUI RO23765800, numita in continuare ZSD MEDIA IMAGE.

  • Email companie: contact@paperyork.ro
  • Telefon companie: 0730 966 900

Vă rugăm să citiți acești termeni și condiții cu atenție pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului. Utilizarea acestui site implică acceptarea tacita a termenilor și a condițiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta înțelegerea (contractul) dintre parti.

In calitate de autor/ proprietar/ producător al produselor din site/ administrator al site-ului www.paperyork.ro, ZSD MEDIA IMAGE își rezervă dreptul de a schimba si actualiza în orice moment conținutul acestuia, precum și Politica de confidențialitate, Termenii și Condițiile de folosire, fără o notificare prealabilă. Astfel, vă rugăm să vizitați periodic această secțiune pentru a verifica termenii și condițiile pe care ați agreat să le respectați.

Drepturi de autor

Continutul site-ului www.paperyork.ro este proprietatea SC ZSD MEDIA IMAGE SRL.

ZSD MEDIA IMAGE garantează utilizatorului acces limitat pe site-ul www.paperyork.ro, în interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) și nu îi conferă dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei ZSD MEDIA IMAGE fără acordul prealabil scris al acesteia.

Bazele de date, programele, elementele de grafică, sunt proprietatea SC ZSD MEDIA  IMAGE SRL, sau, după caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului și este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor și drepturile conexe, cu modificările și completările ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea parțiala sau în întregime a site-ului este strict interzisă și se pedepsește conform legilor în vigoare privind protecția drepturilor de autor. În calitate de utilizator, dumneavoastră sunteți pe deplin acord cu cele mai sus menționate.

Sesizari

În cazul în care observați că am adus atingere în vreun fel asupra drepturilor de autor, produsele recepționate sunt contrafăcute sau încalcă drepturi la marcă, vă rugăm să ne comunicați acest lucru pe adresa de e-mail: contact@paperyork.ro.  ZSD MEDIA IMAGE  va răspunde sesizării în maxim 2 zile lucrătoare.

Securitatea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată, și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, informațiile furnizate de dumneavoastră vor fi folosite de ZSD MEDIA IMAGE  exclusiv în scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comandă vor fi folosite numai pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, promoții, buletinele informative periodice (doar în măsura în care sunteți de acord să primiți acest gen de informații) facturare și pentru livrarea comenzilor etc.

Nu sunteți obligat să furnizați datele personale, însa refuzul face imposibilă prelucrarea comenzii și derularea livrării produselor. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării numai de către echipa ZSD Media Image în vederea livrării comenzii dumneavoastră.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. De asemenea, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale și să solicitați ștergerea datelor din baza noastră de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa către SC ZSD MEDIA IMAGE SRL cu o cerere scrisă, datată și semnată. SC ZSD MEDIA IMAGE SRL se obligă să nu facă publice sau să nu vandă bazele de date conținând informații referitoare la datele personale ale clienților săi. În cazul în care se va pune problema utilizării datelor dumneavoastră in scopul realizării unor campanii, vi se va cere acordul explicit.

ZSD MEDIA IMAGE nu trimite mesaje nesolicitate clienților săi. Orice mesaj periodic trimis conține datele noastre de identificare, precum și o procedură validă de renunțare la subscriere.

Politica de confidențialitate

Va invitam sa accesați, de asemenea, pagina Politica de confidențialitate care se aplică, vizitei dumneavoastră pe pagina noastră web.

Garanția produselor

Produsele comercializate de ZSD MEDIA IMAGE  nu sunt contrafăcute.

ZSD MEDIA IMAGE  garantează integritatea produselor comandate de pe site pe timpul transportului, până în momentul livrării.

Prețul și riscul transportului intra în obligația cumpărătorului.

Toate produsele comercializate pe site-ul www.paperyork.ro beneficiază de garanția legală de conformitate, care este de 24 luni in cazul produselor de folosința îndelungata.

Obligațiile de înregistrare ale utilizatorului

În vederea utilizării serviciului, sunteți de acord să furnizați informații adevărate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastră.

Plata și livrarea produselor

Acest magazin online este destinat exclusiv livrării de produse către clienți persoane juridice, persoane fizice, persoane fizice autorizate, întreprinderi individuale sau intreprinderi familiale, numai la adrese de pe teritoriul României. În momentul livrării, o persoana cu vârsta de minim 18 ani, reprezentând persoana fizica sau juridica, va semna pentru toate produsele expediate.

Orice comandă va fi livrată în limita stocului disponibil, cu condiția ca aceasta să fi fost confirmată de către ZSD MEDIA IMAGE  IMAGE. Termenul de livrare a produselor – in aproximativ 24 ore din momentul recepționării comenzii, prin curier, în zilele lucratoare (în Bucuresti) sau în 24-48 ore, în celelalte localități din țară.  În zilele de sâmbată și  duminică nu se fac livrări. În anumite cazuri, în funcție de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi cu acordul clientului.

Pentru comenzile ce depășesc 200 Lei, transportul este GRATUIT.

Livrarea se face prin rețeaua de distribuție a curierilor acreditați în 24-48h. Stabilirea curierului cu care se expediază fiecare comandă se face de către ZSD MEDIA IMAGE SRL.

Pentru comenzi mai mici de 200 Lei, se percepe o taxa de 20 Lei.

Dacă preferați o altă firmă de curierat, vă rugăm să ne comunicați atunci când lansați comanda! Produsele vă vor fi livrate cu condiția ca acestea să fie achitate în avans (virament bancar/ card), costul transportului fiind în sarcina dumneavoastră.

Plata produselor comandate prin ZSD MEDIA IMAGE se poate face astfel: în numerar la livrare (această metodă implică un cost suplimentar de 5 lei), prin ordin de plata/transfer bancar în avans sau plata cu cardul online.

Plata în numerar se face la livrare, în lei, la valoarea din momentul confirmării comenzii, către comisionarul care efectuează livrarea.

Plata prin ordin de plata se face in baza facturii proforme, emisă la finalizarea unei comenzi. Produsele se vor expedia numai după ce se face dovada plații către ZSD MEDIA IMAGE.

Dacă optați pentru plata online cu cardul bancar, procesarea datelor de pe cardul dumneavoastră se face prin intermediul NETOPIA mobilPay , iar ZSD MEDIA IMAGE nu solicită și nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul pe care il dețineți.

Returnarea produselor achiziționate la distanță

Conform O.U.G. 34/2014, consumatorul beneficiază de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanță sau dintr-un contract în afara spatiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere.

Pentru returul produselor achiziționate urmați următorii pași: 

– contactați orice firmă de curierat care să returneze produsul la următoarea adresă: ZSD MEDIA IMAGE SRL, sector 1 București, Bul Nicolae Titulescu, bloc 14, scară 1 etaj 1 apartament 4. 

– costul de returnare a produselor este suportat în totalitate de client.

– termen de returnare a sumei achitate pentru produse va fi de maxim 30 de zile

– pentru returnarea sumei achitate este necesar să completați formularul de retur accesibil cu butonul de mai jos.

– acceptarea returului se va face de către firma SC ZSD Media Image srl, care va verifica integritatea produsului. Nu se vor accepta produse cu urme de folosință, deteriorate, depuse pe curierat necorespunzător- având ca rezultat deteriorarea lor la transport.

Refuzul livrarii

Ne rezervăm dreptul ca în cazul unei comenzi lansate și neridicate, sau ridicate și returnate dar cu produsul distrus parțial sau total, clientul respectiv poate fi refuzat la următoarele comenzi.

Conciliere

În cazul în care aveți o nemulțumire în legătura cu produsele sau serviciile oferite de ZSD MEDIA IMAGE  IMAGE, vă rugăm să ne adresați un e-mail pe adresa: contact@paperyork.ro. Orice conflict apărut între clienți și companie se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă, prin înțelegere între cele doua părți.  În cazul în care conflictul nu sa soluționat pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române, conform legislației în vigoare.

Alți Termeni

Acești termeni și condiții reprezintă întregul acord dintre dumneavoastră și ZSD MEDIA IMAGE pentru utilizarea acestui site.

ZSD MEDIA IMAGE verifica periodic exactitatea informațiilor de pe site, dar nu oferă nici o garanție, expresă sau implicită, statutară sau de altă natură, privind conținutul și disponibilitatea site-ului.

În cazul unei erori umane prin care prețul unui produs a fost introdus greșit în magazinul nostru online, nu suntem obligați să furnizam respectivul produs la prețul greșit și vă vom comunica acest lucru înainte de a livra comanda. În aceasta situație, vă vom transmite noul preț al produsului, iar dumneavoastră veți decide dacă doriți sau nu să achiziționați produsul la prețul corect.

Fotografiile produselor afișate pe site au caracter informativ și acestea pot diferi ca nuanță de culoare față de produsele finale incluse în pachete, iar prețul sau unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot exista erori de operare.